Over Rehearse

Toen wij in 2013 met jeugd begonnen te repeteren, kwamen we er al snel achter dat elke “hindernis” die onze zangers en zangeressen tegenkwamen een goede en regelmatige manier van “thuis-repeteren” in de weg stond.
Het eerst moeten inloggen op een website, downloaden van bestanden en vervolgen weer op een afspeel apparaat zetten was voor veel van onze leden een drempel die het zelfstandig repeteren in de weg stond.
Na wat tests kwamen er al snel achter dat het rondsturen van bestanden per email geen oplossing was. De bestanden zijn in veel telefoons niet op te slaan en de emails moesten daarom precies de titel hebben waarop de ontvanger zocht anders was een ouder nummer snel onvindbaar geworden.
Bovendien was er veel gedoe met te grote bestanden, vol zittende mailboxen en wisselende email adressen.
Een zoektocht naar een goede tool leverde tot onze verbazing geen enkel resultaat op.

Na een periode van frustratie en irritatie besloten we zelf een tool te ontwikkelen die voor ons wel een goede oplossing zou bieden. Dit werd Rehearse.
Omdat wij geloven dat er veel meer groepen zijn die gebaat zouden kunnen zijn bij deze tool, is deze nu beschikbaar voor iedereen.

We hopen dat jullie met net zoveel plezier en gemak gebruik van deze tool zullen maken als dat wij dit inmiddels doen.

Met de opbrengst van deze tool hopen we snel ons geïnvesteerde geld terug te verdienen en te kunnen investeren in een nieuwe versie met nog meer uitbreidingen en gebruikersgemak.

Wil je meer weten of heb je vragen of ideeen? Mail ons!

Namens Rehearse,

Marlous & Oscar