Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Dit klopt. Als het goed is ziet u onder de naam van de groep "Not het activated" staan. De administrator van de groep moet een nieuwe abonnee eerst goedkeuren. Zodra deze dit gedaan heeft verschijnt er data in de app. Dit voorkomt dat kwaadwillende met alleen het abonneenummer bij je bestanden kunnen komen.
Je kunt de app simpelweg downloaden. Er is een fictieve groep in de app aanwezig.
Je kunt in de beheer module de tekst typen of plakken onder de Lyrics of een pdf bestand uploaden.
Stuur ons dan even een email.
Ja, dit kan. Soms moet het nummer dan wel offline beschikbaar zijn.
De app ondersteunt Android 5.0 en IOS 11.0 of hoger.
Je kunt rechtsboven in de app op “add group toe” klikken. Daarna vul je het nieuwe groepsnummer in.
Klik hier voor een instructievideo.
Ga op een laptop of computer naar rehearse.nl.Rechts bovenin het menu zie je “inloggen” staan. Als je daarop klikt kom je op het inlog scherm van de beheermodule. Daar klik je op wachtwoord vergeten. Vervolgens vul je het email adres waarmee je als beheerder bent geregistreerd in. Je ontvangt nu een email met instructies om in te loggen.
Check je spam/ongevraagde reclame filter. Nog steeds niets ontvangen? Check dan in de app of je het juiste email adres hebt ingevuld. Probeer het dan nog een keer. Nog steeds niet ontvangen? Stuur ons dan een email.
Nieuwe gebruikers moeten zich zelf in de app registreren met het groepsnummer. Zo voorkom je fouten in de invoer. Na het registreren verschijnen ze in de Groups sectie onder Users in de beheer module. Klik op de Allow knop achter de naam en ze ontvangen alle groepsbestanden in de app. Klik op de knopMake manager en ze kunnen ook inloggen in de beheersmodule en bestanden uploaden of wijzigen.
Zoek de juiste gebruiker onder "Users" in Groups sectie in de beheer module. Klik op de knop "Make manager" en ze kunnen ook inloggen in de beheersmodule en bestanden uploaden of wijzigen.
Je voegt nummer/nieuws toe via de beheersmodule. Ga naar "Groups" en klik op "Songs' of "News" en klik op "Add songs/news". De meeste velden wijzen zich vanzelf. In het volgende veld kan je dan op dezelfde wijze de secties aanmaken. Onder Lyrics kan je de songtekst plakken. Heb je de tekst in PDF dan kan je deze uploaden.
Klik hier voor een instructievideo.
Je afmelden voor een groep kan alleen door contact op te nemen met de beheerder van de groep. Deze kan ervoor zorgen dat je geen berichten en nummers meer ontvangt. Let op!: Ook de reeds ontvangen nummers zullen dan uit je app verdwijnen.
Het is mogelijk om MP3- en PFD bestanden te uploaden in de file. Andere bestandstypen kunnen niet standaard door elke telefoon geopend worden en zouden tot foutmeldingen bij de gebruiker kunnen leiden.
Om de beheermodule te gebruiken heb je een beheerders account nodig. Wil je dit een keer uitproberen dan maken we graag een testaccount voor je aan. Stuur ons dan even een email.
Soms speelkt een bestand niet direct af. Dit komt dan door een fout bij het laden naar de telefoon. Het helpt dan indien de bestanden in de app even via de driestippen achter de sectie offline beschikbaar worden gemaakt. Zodra het nummer goed afspeelt kan het schuifje weer teruggezet worden en speelt het bestand gewoon online af.
Er zijn een aantal toestellen bekend, die nummers met leestekens in de naam niet afspelen. Informeer bij andere groepsleden of zij het probleem ook ervaren en vraag de beheerder de naam te wijzigen. Daarna zal het nummer gewoon af te spelen zijn.
Let erop dat u bij het registreren de Rehearse app niet afsluit als u naar uw email wisselt. Dan sluit u ook het registratieproces af. U moet op in Rehearse op de "terug" knop klikken en dan naar uw email gaan om uw email adres te bevestigen.
Klik hier voor een instructievideo.
Dit komt door de sluitingstijd van het toegangsscherm. Deze beveiliging kunt u aanpassen in de instellingen van uw telefoon.
Betaal je liever met ideal of per directe bankoverschrijving? Ga dan naar deze link.
Check de filesize van de bestanden. Deze mogen niet groter dan 10mb zijn. Als er een pdf gebruikt wordt controleer dan of deze niet te veel pagina's bevat. Als deze heel lang is past dit niet onder elkaar, of duurt het te lang voordat ze allemaal ingeladen zijn. Beter is het dan om de pdf per sectie/stempartij te splitsen. Ook veel prettiger in het gebruik voor je gebruikers (en hoe minder drempels, hoe vaker men zal repeteren).
Als een groep groter groeit is het mogelijk om hier losse licenties bij te bestellen.
1. Controleer als eerst of er mogelijk updates zijn voor de rehearse app of voor het telefoontoestel 2. Mocht die niet werken ga dan naar de instellingen en tik op “toegankelijkheid” 3. Tik vervolgens op “Gehoorverbetering” 4. Controleer of je het kopje “Monogeluid” ziet en zet dit vinkje aan.